Butinox

Butinox Futura Selvrensende gir en hydrofil malingsfilm, som gjør at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Den selvrensende malingsfilmen gjør at vannet danner større og jevnere dråper, som vasker med seg mer av skitten på vei ned veggen. Det blir rett og slett enklere for deg å holde husveggen ren. I motsetning til dette, vil en hydrofob malingsfilm derimot føre til at vannet perler seg og renner ned i smalere striper. Smale striper tar med seg mindre skitt, og kan etterlate skjemmende striper på veggen.

https://butinoxfutura.no/

Jotun

Jotuns produkter har forskjønnet og beskyttet noen av verdens mest betydningsfulle bygninger og landemerker. Finn riktig produkt for ditt hjem.

https://www.jotun.com/

Scanox

Scanox AS er et heleid datterselskap i Jotun AS som markedsfører malinger og tilhørende produkter for innendørs og utendørs bruk. I dette arbeid legges det stor vekt på kontinuerlig forbedring av kvalitets-, helse-, miljø- og sikkerhetsforhold. Scanox skal oppnå tilfredsstillende inntjening og ha en ledende posisjon.

https://scanox.no/

TreStjerner

I TreStjerner har de over 50 års erfaring med å oppfylle drømmen om et flott gulv. I deres sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Produktene deres benyttes av både profesjonelle håndverkere og private forbrukere. Vurderer du å pusse opp gulv eller trapp? Gulvmaling fra TreStjerner er veien til et synlig, varig og vedlikeholdsvennlig resultat.

https://www.trestjerner.no/

Tyrilin

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre farger hjem til husveggen og helt inn i stua. Uansett hvilken stil du liker best, har de fargene og produktene som hjelper deg å få det slik du drømmer om.

https://www.tyrilin.no/