Forbo

Forbo Flooring Systems er en global samarbeidspartner på gulv innen offentlige og private bruksområder. De fokuserer på miljøvennlige, funksjonelle og designorienterte gulv.

https://www.forbo.com/flooring/no-no/

Gerflor

Gerflor designer og produserer innovative, dekorative og bærekraftige gulv- og veggløsninger. Vi utvikler tilpassede produkter til alle segmenter innenfor privat og offentlig miljø. Gerflor eier flere kjente merkenavn som Taraflex®, Mipolam®, DLW®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® og Gradus®.

https://www.gerflor.no/

Musum

Hos Musum Interiør finner du et av landets største lager av vegg-til-vegg tepper, løpere, salongtepper og gulvbelegg! I over 50 år har familien Musum drevet med agentur og engroshandel og er i dag et av landets ledende, med tepper og gulvbelegg som spesialområde.

http://www.musum-as.com/

Tarkett

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er husdyr og barn med fart i bena. Design, farger og uttrykk finnes fra helt mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra moderne mønster til stilrene klassiske overflater.

Laminatgulvet kan du legge på et eksisterende gulv, så lenge det er rent, rett og tørt. Daglig rengjøring av laminat gjøres enkelt med en tørrmopp og støvsuger.

Dette er det ultimate gulvet for deg som vil ha et vakkert gulv som ikke trenger mye omsorg.

https://www.tarkett.no/