Gerflor

Gerflor designer og produserer innovative, dekorative og bærekraftige gulv- og veggløsninger. Vi utvikler tilpassede produkter til alle segmenter innenfor privat og offentlig miljø. Gerflor eier flere kjente merkenavn som Taraflex®, Mipolam®, DLW®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® og Gradus®.

https://www.gerflor.no/

Kronotex

Et gulv er utgangspunktet for hvert prosjekt for å skape en personlig interiørstemning. Og KRONOTEX laminatgulv gir deg enorm bredde. Disse laminatgulvene er preget av unik estetikk og uovertruffen kvalitet. De vidt spennede dekorene inkluderer noe for enhver smak. Enten du foretrekker perfekt etterlignede trekorn- eller steinstrukturer med et autentisk utseende og følelse, har KRONOTEX det best tenkelige laminatgulvet for enhver setting og behov.

https://www.kronotex.com/Kronotex-0008163044.html

Tarkett

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er husdyr og barn med fart i bena. Design, farger og uttrykk finnes fra helt mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra moderne mønster til stilrene klassiske overflater.

Laminatgulvet kan du legge på et eksisterende gulv, så lenge det er rent, rett og tørt. Daglig rengjøring av laminat gjøres enkelt med en tørrmopp og støvsuger.

Dette er det ultimate gulvet for deg som vil ha et vakkert gulv som ikke trenger mye omsorg.

https://www.tarkett.no/