Butinox

BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, de kaller det 3-i-1. Én og samme maling til vegg, panel og list. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.

https://www.butinoxinterior.no/

Jotun

Jotuns produkter har forskjønnet og beskyttet noen av verdens mest betydningsfulle bygninger og landemerker. Finn riktig produkt for ditt hjem.

https://www.jotun.com/

Scanox

Scanox AS er et heleid datterselskap i Jotun AS som markedsfører malinger og tilhørende produkter for innendørs og utendørs bruk. I dette arbeid legges det stor vekt på kontinuerlig forbedring av kvalitets-, helse-, miljø- og sikkerhetsforhold. Scanox skal oppnå tilfredsstillende inntjening og ha en ledende posisjon.

https://scanox.no/

TreStjerner

I TreStjerner har de over 50 års erfaring med å oppfylle drømmen om et flott gulv. I deres sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Produktene deres benyttes av både profesjonelle håndverkere og private forbrukere. Vurderer du å pusse opp gulv eller trapp? Gulvmaling fra TreStjerner er veien til et synlig, varig og vedlikeholdsvennlig resultat.

https://www.trestjerner.no/

Tyrilin

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre farger hjem til husveggen og helt inn i stua. Uansett hvilken stil du liker best, har de fargene og produktene som hjelper deg å få det slik du drømmer om.

https://www.tyrilin.no/